Een gevoel van puur geluk

12-01-2013 Verschenen op renda.nl

“Renovatieproject Olympia geeft mij energie”

U hebt allemaal in uw leven de energie ervaren die gaat stromen wanneer u samen met anderen een uitdaging aangaat en het lukt. Een gevoel van puur geluk, als je het mij vraagt. Voor mijn werk bij Ymere heb ik met veel verschillende renovatieprojecten te maken. Elk project heeft zo haar charmes. Maar er is één project dat wat mij betreft met kop en schouders boven de rest uitsteekt: het Olympia-complex in Amsterdam-Zuid.

Ik ben iemand die gelooft dat persoonlijke ontwikkeling zin geeft aan het leven. Ook streef ik naar vooruitgang en ontwikkeling, bij alles wat ik doe. Dit zijn precies de redenen dat het renovatieproject Olympia, in de Marathonbuurt in Amsterdam-Zuid, mij zo veel energie geeft. De monumentale woningen die in de periode 1924-1926 zijn gebouwd, worden met aandacht voor kwaliteit en oog voor detail gerenoveerd. De samenwerking is echt en dat merk je aan alles. Het team kent elkaars belangen en heeft daar niet alleen respect voor, maar bewaakt ze ook samen. In mijn opinie is juist dit de basis voor het succes van het project.

Kwaliteit komt tot uiting in tal van esthetische, bouwkundige en installatietechnische details. Vakmanschap is alom aanwezig en de onderlinge betrokkenheid van de vakmensen wordt door de lean-methodiek gestimuleerd. Niet zo concreet zichtbaar, maar wel van groot belang is de kwaliteit van de samenwerking. Zonder deze kwaliteit zou het project het geluksgevoel niet kunnen opwekken.

Binnenkort starten we met het vijfde en daarmee laatste blok van het Olympia-complex. In het najaar van 2014 hebben we dan 582 woningen en winkels gerenoveerd en opgeleverd. De diversiteit van de woningen is net zo groot als die van de bewoners in de wijk. De buurt leeft ervan op en het stimuleert de verkoop. Ik zal dit renovatieproject straks missen en elke keer als ik in de buurt ben of er aan terugdenk, zal ik er een warm gevoel van krijgen.

Op 21 november gaat renda on tour op excursie naar het Olympia-complex. Ik nodig u allemaal van harte uit om ook te komen, en mee te delen in het gevoel dat dit project ons geeft.

Advertenties

Over KLANKBORD

Yuri Pelser Linkedin.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s