Geniet er van, je hebt er hard voor gewerkt!

Afbeelding“Je hebt er hard voor gewerkt”. Dat waren de laatste woorden van een collega voordat ik naar huis fietste. Het afgelopen half jaar heb ik heel veel getraind en ben ik zo vaak als ik kon op de fiets naar Amsterdam en weer naar huis gereden. Het gekke is dat ik helemaal niet het gevoel heb dat ik er hard voor heb gewerkt. Het was gewoon leuk en vooral ook fijn. Je merkt hoe je conditie en daarmee je prestaties zich positief ontwikkelen door met een duidelijk doel voor ogen op de fiets te springen en gewoon veel kilometers te maken. Een collega die vorig jaar de Alpe d’HuZes heeft gefietst zei het nog. Het is gewoon heerlijk om zo fit te zijn. En daar ben ik het helemaal mee eens.

Maandag 2 juni rijden we naar Frankrijk om daar aan het grote avontuur te beginnen. En een groot avontuur is het wel. Iedereen waar ik aan vertel dat ik mijn doel heb bijgesteld van vier beklimmingen naar zes beklimmingen kijkt een beetje meewarig of moeilijk en begint dan te vertellen dat ze iemand kennen die het gedaan heeft en het best zwaar vond. Dat voert de spanning ongemerkt toch een beetje op. Ik hou mijzelf namelijk al maanden voor de gek met het idee dat ik er alleen maar voor hoef te zorgen dat ik twaalf uur op mijn fiets blijf zitten. Rustig doortrappen en mijn hartslag laaghouden is de truc. Gelukkig kan ik dit soort spanning ook makkelijk van me afzetten. Ik zie het wel is mijn motto. En als ik de grote uitdaging van zes beklimmingen niet haal dan zal ik daar geen minuut van wakker liggen. De Alpe d’HuZes is een geweldige evenement en daar ga ik van genieten.

Wil je ons Ymere AD6 team op donderdag 5 juni live volgen? Ga dan naar www.opgevenisgeenoptie.nl of volg de radio en televisie uitzendingen. Op www.opgevenisgeenoptie.nl/tijden kun je foto’s video’s en actuele tijden van de deelnemers vinden. Zoek op Ymere. Voor mijn persoonlijke tijden, foto’s en video kan je ook op mijn achternaam of startnummer 3530 zoeken.

Tot slot wil ik hierbij namens ons team en in het bijzonder namens mij zelf alle sponsoren en donoren  heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan onze actie. Het is werkelijk heel bijzonder om te ervaren hoe mensen meeleven en je met veel liefde en harde euro’s steunen.

Namens het Ymere Alpe d’HuZes team.

Yuri Pelser

Afbeelding

Advertenties

Over KLANKBORD

Yuri Pelser Linkedin.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s