Volgens…

Wat anderen van mij vinden.
Waar ik ze dankbaar voor ben.

Maurice Wijmans
Senior Manager Business Development @Clayton Euro Risk

Yuri heeft mij als coach begeleid bij het bereiken van een nieuwe stip op mijn zakelijke horizon. Dat deed hij vakkundig, respectvol en met veel toewijding. Yuri stimuleerde mij om zelf met inzichten en oplossingen te komen. Daarnaast is hij een prettig persoon. Yuri heeft er een ambassadeur bij

Erwin Rijser
Marketing Communications Professional | Digital | @International Media

Als event manager heb ik een workshop georganiseerd met Yuri als gastspreker. De workshop is zeer goed beoordeeld door de 16 deelnemers. Yuri is vakkundig, krijgt de deelnemers enthousiast en geeft ze nieuwe inzichten mee. Bedankt Yuri voor de fijne samenwerking!

Paul de Koning
Senior Adviseur HRM a.i. @ Sectorinstituut Transport en Logistiek

Yuri heeft het vermogen om mensen op een rustige, evenwichtige maar bovenal doortastende manier in beweging te krijgen. Met zijn prikkelende en uitdagende aanpak zet hij je aan het denken over eigen (persoonlijke) ontwikkeling en weet hij je aan te zetten tot duurzame verandering , altijd respectvol en met aandacht voor de persoonlijke belangen van de ander. Yuri begrijpt dat het succes van organisaties en organisatieontwikkeling begint bij de ontwikkeling van medewerkers.

André Meester
Technisch business adviseur

Ik ken Yuri als een inspirerend persoon die door zijn eigen wijze van communiceren, presenteren en confronteren altijd aanzet tot denken. Collectieve doelen en belangen staan bij Yuri centraal en de  lat kan altijd hoger. Yuri gelooft in vermenigvuldigen door te delen en is in staat mensen samen te brengen en over hun schaduw heen te laten stappen. Dat kan hij aan tafel maar ook voor een volle zaal. In dialoog met mensen is Yuri op zijn best.

Harry Platte
Regiomanager @ Ymere

Ik heb Yuri in zijn rol als coach leren kennen als oprecht geïnteresseerd, zeer betrokken en doortastend. Nieuwe invalshoeken zoekend en open voor de behoeften in de groep. Yuri is een techneut met grote interesse in mensen. Of moet ik zeggen een mensen-mens met veel technische kennis? Als duurzaamheidsexpert zorgt dat voor verrassende presentaties en aanvliegroutes.

Jan Rijnbeek
Business Unit Manager @ Itho Daalderop

Yuri Pelser is een betrouwbare partner als het gaat om nieuwe oplossingen ontwikkelen en inzicht te krijgen in processen rondom de samenwerking in de bouwkolom. Door de pragmatische en praktische aanpak van Yuri weet hij de deelnemers in het proces te binden en blijft een realistisch einddoel altijd in beeld. Yuri is in staat zijn ervaringen en tips te delen met een groep deskundigen uit de branche en aan te zetten tot gedragsverandering om meer bewustzijn en kwaliteit te realiseren.

Hilco Knul
Director Sales @ Zehnder Group Nederland

Yuri inspireert, prikkelt en enthousiasmeert je op een prettige wijze en neemt je zo mee in zijn verhaal.
Duurzaamheid, veiligheid en oog voor comfort en gezondheid zijn de speerpunten, naast zijn belangrijkste doel “de klant, de gebruiker”.
Met passie zet Yuri zich in om zijn toehoorders erop te wijzen dat de techniek een middel is om het doel “klanttevredenheid” en een “tevreden eindgebruiker” te bereiken.
Uit ervaring kan ik Yuri van harte aanbevelen!

Ezechiël Kruijer
Brand Activation Manager @ Zehnder Group Nederland

Yuri weet mensen te prikkelen door zaken vanuit een ander perspectief te benaderen. Zijn kennis op het gebied van duurzaamheid en installaties weet hij op verrassende manier in zijn verhaal te verwerken.
Voor het seminar van Zehnder hield hij zijn verhaal over samenwerken in de bouwkolom. Met een beetje humor maakt hij gevoelige zaken bespreekbaar. Hij zet je aan het denken door je mee te nemen en te betrekken in zijn verhaal.
Lang niet alle sprekers slagen erin mensen een uur en een kwartier geboeid te houden, Yuri wel.

Marco Hofman
Projectcoördinator @ ISSO

Yuri inspireert mij met zijn “tegendraadse” manier van presenteren (juist op technisch inhoudelijke bijeenkomsten). Waar vaak de powerpoint of prezi tevoorschijn wordt gehaald als leidraad, vliegt Yuri er anders in. Meestal door die vragen te stellen waar je als toehoorder ook mee zit. En dan gaat het al gauw niet meer alleen over de “harde” techniek, maar over gedrag, houding, samenwerken en communiceren. Blijf inspireren Yuri!

Bezoek mijn Linkedin profiel voor meer reacties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s